1 Ağustos 2011 Pazartesi

Harika 3 gün...

Caro Diario,
tatilden döndükten sonra başbaşa geçirilen günlerin tadı damağımda kaldı!

Geçen hafta Perşembe ve Cuma sabahları hep Moda'daydık. İlkinde kuzen Ayşegül, dünya tontonu Duru'su, kuzen Asuman ve ilk göz ağrımız oğluşu Ege abiyleydik. Deli gibi yedik, Ege sağolsun Deniz'i parkta bol bol eğlendirdi, bol bol güldük, sonra Mert'le tanışmamızı sağlayan Didem ve de ablası Çiğdem de geldiler ve ekip tamamlandı. Deniz çok mutluydu, uykudan kucağımda kafası düşmesine rağmen hiç kalkmak istemedi. Sonrası malum, arabaya bindiği gibi uykucu oldu ve baba ofisindeki yatağında püfür uykuya geçti:).

Cuma sabahı ise yine düştük Moda yollarına, ama bu sefer Deniz'in arkadaşları Arda, Denizhan ve anneleri Zeynep ve Özge ile. Bu sefer ağırlıklı parktaydık ve uzun zamandır bu kadar güzel park zamanı geçirdiğimizi hatırlamıyorum! Oğlanlar deli gibi salıncaklara bindiler, kaydıraklardan kaydılar, kumla oynadılar, birbirleriyle oynadılar, Adem baba sağolsun limonataları götürdüler ve günü Kolombo'da lahmacunla taçlandırarak direkt öğle uykusuna geçtiler (en azından bizimki öyle oldu!). Günün müthiş bir özetini Zeynep şurada yapmış, ben daha üstüne yazacak laf söz bulamadım:)

Cuma akşamı bu kez HabibÖzlemMaya ile klasiğimiz olan Il Padrino'daydık. Maya 4,5 yaşında ve Deniz ona kelimenin tek anlamıyla ba-yı-lı-yor! Masaya oturduğumuz gibi gelen ekmeği zeytinyağına batırıp Maya'ya ikram etmesini mi anlatayım, yoksa Maya kendisinden mısır alınca çılgınlar gibi sevinmesini mi, yemek bitince Maya ne yaparsa, nasıl dansederse aynısını yapmasını mı, ayrıldıktan sonra "yine Maya'larla bişiler yaparız, yine gelirler, biz de evlerine gideriz" demesini mi... Maya'nın hem komik hem sakin bir küçükhanım oluşunun bunda çok payı var tabii, dilerim bu arkadaşlıkları hep devam eder.

Cumartesi'yi daha bir annebabadeniz günü olarak geçirdikten sonra Pazar günü ise bizim çok çok sevdiğimiz, Deniz'in ise ilk kez gittiği Bayramoğlu'ndaydık. Bayramoğlu (ya da bizdeki adıyla bayramçocuu) için apayrı bir yazı gerekir, Bayramoğlu'nu yazarken uzun uzun Fümet'i, Füsun'u, Buket'i anlatmak gerekir, ona da biraz daha yürek ve akıl gerekir. Tek diyeceğim, Buket'in Atu'suyla önce temkinli, sonra çok sulu (!) ve tek kelimeyle harika bir gün geçirdi oğluş. Bizim için de çöldeki vaha gibiydi. Valla billa yazıcam uzun uzun, ama bu gece değil...

 Atu ve Deniz, ev tipi havuzda sulu saatlerinin ortalarında...

İşte tüm bunların tadı damağımda başladım bugün işe. O kadar da kötü gitmedi sanki ilk Pazartesi. Bol nazarlık gerek. Hem şunun şurasında Cuma'ya ne kaldı?..

Öperim,
1anda

4 yorum:

  1. Hizli firsat!

    Biz uluslararasi islem iyi güvenilir, güvenilir. Bu firsati kaçirmayin lütfen, buraya gelecek 2014 yili dogru yatirim baslatmak için bir firsattir. % 100 emin ol daha fazla bilgi için e-posta MMV (vandamariana111@gmail.com) Sen garanti.

    Eger tarim için bir kredi ihtiyacim var mi? Is için kredi? yapimi için kredi? Yatirim kredisi? Ögrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Bu bir firsattir, kullanimi ve yeni bir hayata baslamak. Daha fazla bilgi (mrsvandamariana@yahoo.co.uk) için e-posta MMV.

    Allah lonca tüm ...

    M.M.V LTD.

    YanıtlaSil
  2. Biz bireyler için kredi vermek ve uygun bir oranda organları işbirliği. Hizmetlerimizin hızlı ve güvenilir olduğu doğru kredi ile size sağlamak için kendi belirlediğimiz risk teknolojisini kullanıyoruz, krediler, 24 saat içinde başarılı bir uygulama içinde onaylanır. Eğer bir kredi elde ilgileniyorsanız, e-posta ile daha fazla bilgi için geri almak: creditkredi@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. Biz bireyler için kredi vermek ve uygun bir oranda organları işbirliği. Hizmetlerimizin hızlı ve güvenilir olduğu doğru kredi ile size sağlamak için kendi belirlediğimiz risk teknolojisini kullanıyoruz, krediler, 24 saat içinde başarılı bir uygulama içinde onaylanır. Eğer bir kredi elde ilgileniyorsanız, e-posta ile daha fazla bilgi için geri almak: creditkredi@hotmail.com

    YanıtlaSil
  4. Biz bireyler için kredi vermek ve uygun bir oranda organları işbirliği. Hizmetlerimizin hızlı ve güvenilir olduğu doğru kredi ile size sağlamak için kendi belirlediğimiz risk teknolojisini kullanıyoruz, krediler, 24 saat içinde başarılı bir uygulama içinde onaylanır. Eğer bir kredi elde ilgileniyorsanız, e-posta ile daha fazla bilgi için geri almak: creditkredi@hotmail.com

    YanıtlaSil